Thursday, April 21, 2005

TogetherLove does not consist of gazing at each other, but in looking together in the same direction :)

4 Comments:

Blogger GoodBytes said...

Здраво, поминував од овде, па да те поздравам. Леле, текстов едвај ти се чита...
mislam.blogspot.com
[0010110101... теч вести со твист на Ќирилица... 00110101010]

12:28 PM  
Blogger zaljubena said...

Фала за поздравот :)
Го поправив текстот, не знаев дека некој ја чита странава освен мојте другарки :)
Goodbytes,
имаш инетересен блог.

5:58 AM  
Blogger Ajnstajn said...

Здраво, зошто не пишуваш на кирилица?

3:44 AM  
Blogger zaljubena said...

ajnstajn,
па нели забележа дека е англиски текстот :))) како ќе го пишувам на кирилица :)))

12:21 PM  

Post a Comment

<< Home